Blogg i Personlig Utveckling

Välkommen till min blogg! Klicka på det inlägg du vill läsa.


Att ta action steps mot ditt mål och dina drömmar är superviktigt. Utan handling blir det inga resultat. Däremot är det en hårfin gräns gällande hur mycket action du ska ta.

Mitt liv har bestått av mycket negativitet. Jag har sökt lyckan utanför mig själv, behandlat mig själv illa på olika sätt och lidit av psykisk ohälsa i olika former.

Jag hjälper dig att göra dina drömmar till verklighet och skapa ett liv DU älskar. Det finns inget mer jag vill än att du och alla andra människor ska trivas i livet. Du har bara ett liv och det är så obeskrivligt viktigt att det livet känns bra.

Ja, attraktionslagen förändrade mitt liv. Det var genom attraktionslagen jag påbörjade min personliga utveckling och vände mitt liv till något helt nytt. Det var då jag upptäckte kraften inom mig, hittade samspelet med livet och Universum och ändrade mitt tankesätt från negativt till positivt.

Jag har varit drabbad av utmattningssyndrom och vet hur skadligt stress kan vara. Tyvärr blir även stresskänsligheten högre efter utmattning och det blir ännu mer viktigt att vara medveten om hur man förvaltar sin energi.