Alla börjar från noll - resten av siffrorna väntar på dig!

15.06.2022

Har du hört citatet ''Don't compare your chapter 1 to someone else's chapter 20''? 

Jag tycker det är ett klockrent citat just för jag själv och många andra hamnar i den fällan. Vi ser dem med tusentals följare, dem som har byggt ett stort, fantastiskt hus, dem som är på toppen av karriären eller dem som driver enorma bolag. 

Det är obeskrivligt viktigt att påminna sig om att ALLA dessa människor har börjat på noll. Kanske började de hemma i sitt pojk- eller flickrum? Kanske började de arbeta med väldigt låg lön för att sedan klättra uppåt? Jag vill påminna dig om att ALLTID ha detta i åtanke när du ser någon som har något du vill ha eller har nått dit du vill nå och tänker tanken: 

Herregud, det där kommer jag aaaldrig klara...

Istället rekommenderar jag dig att tänka såhär:

Om den här personen har gjort detta möjligt är det klart att jag också kan göra det! Den här människan är ett levande bevis på att det GÅR.

Som rubriken lyder: Alla börjar på noll - resten av siffrorna väntar på dig! 

Du, precis som alla andra, behöver börja från början. Men det som är fantastiskt med att börja från början är att du har allting framför dig. The best is yet to come, eller hur? Se det inte som något negativt. Försök istället se det som något väldigt, väldigt positivt. När du är på kapitel ett, är du närmare kapitel 10. När du är på kapitel 10, är du närmare kapitel 20. Ett steg framåt räknas. 

Det viktiga är att du:

1. Börjar 

2. Fortsätter 

Det är nycklarna till att lyckas. Börjar du inte kan du inte fortsätta och fortsätter du inte så kommer du inte nå dit du vill. 

Don't compare your chapter 1 to someone else's chapter 20. 

Varma kramar, Sara


Vill du göra din dröm till verklighet och skapa ett liv du älskar? 
I så fall är du redo för Possibility Program! ✭