Nothing changes if nothing changes

13.02.2022

För att förändra ditt liv är det första steget att hitta viljan. Inte bara att säga till dig själv att du vill det, utan genuint känna att du vill skapa en förändring. Är du redo? Har du viljan att göra det som krävs? Längtar du efter en förändring, på riktigt? 

Att skapa förändring är inte enkelt, det går inte på en dag och det är i de flesta fall en lång process. Men det betyder inte att det är meningslöst - tvärtom. Om du är rädd för förändring, rädd för att ta nya steg eller skapa nya mönster och därför inte tar det första steget, kommer du gå kvar i det du vantrivs i. Ju längre tiden går, desto längre tid kommer din process att ta. 

Så om du känner dig rädd eller upplever ett motstånd i att börja förändra, eftersom det naturligtvis kan kännas läskigt, ställ dig frågan: vad är värst? Att sakta men säkert skapa nya mönster, lära känna nya sidor hos dig själv och börja utmana dig för att till slut uppnå det du så länge velat? Eller att låta rädslan styra och leva resten av ditt liv med samma jobbiga känslor, missnöje och negativitet? 

Jag tror du vet svaret på denna fråga. Ta mod till dig, ta det första steget, känn viljan inombords och gör dig redo för ett bättre liv. Du har makten och du har möjligheten.

''Nothing changes if nothing changes''.

Kram, Sara