Attraktionslagen förändrade mitt liv

12.05.2022

Ja, attraktionslagen förändrade mitt liv. Det var genom attraktionslagen jag påbörjade min personliga utveckling och vände mitt liv till något helt nytt. Det var då jag upptäckte kraften inom mig, hittade samspelet med livet och Universum och ändrade mitt tankesätt från negativt till positivt. 

Innan jag lärde mig attraktionslagen tänkte jag väldigt negativt. Jag tyckte att livet var emot mig, att saker gick fel och fokuserade alltid på det dåliga. En vän till mig har berättat att hon knappt klarade av att vara runtomkring mig för att jag var så negativ. Såklart inte superkul att höra just då men samtidigt glädjer det mig något enormt att se vilken förändring jag gjort. 

När jag började lära mig attraktionslagen skiftade jag mitt mindset. Jag insåg att det positiva tankesättet var oerhört kraftfullt och att jag med rätt ord och handlingar kunde skapa det liv jag ville ha. Detta ledde till att jag slutade se på livet utifrån en offermentalitet och förstod att det är JAG som är skaparen av mitt liv! Jag grottade ner mig totalt i attraktionslagen och har arbetat med den i flera år nu. 

Det var via attraktionslagen jag också började förändra mycket annat. Började följa mina drömmar, fick en ny kontakt med Universum och skapade ett mindset som är oerhört mycket mer framgångsrikt än det mindset jag hade innan. 

Attraktionslagen är kopplat till livsförändring för mig. Det kan låta överdrivet men det är verkligen det. Det var tack vare att jag fick nys om detta som jag fann intresset för personlig utveckling och insåg hur viktigt och kraftfullt det är. 

Vi har bara ett liv och därför ska vi göra det bästa av det! Vi har tid samtidigt som vi inte har all tid i världen. Börja skapa nu, börja följa dina drömmar idag, lär dig attraktionslagen och upptäck en kraft som du aldrig kommer ångra att du lärde dig bemästra. 

Som du kanske vet har jag precis släppt min onlinekurs om attraktionslagen och denna har jag skapat just för att jag själv tyckt det varit svårt att få all kunskap på ett och samma ställe. Jag har lärt mig allting på egen hand, från olika böcker och andra källor. Jag ville nu skapa ett sätt att lära sig allt man behöver veta för att bemästra lagen - på ett enkelt men effektivt sätt. 

Om du är intresserad kan du följa länken nedan! De första 10 som signar upp får kursen för 1200 kr istället för 2000 kr = 40% rabatt! Det finns 8 sådana platser kvar att knipa ✭

Ännu en gång: attraktionslagen är oerhört värdefullt att kunna! 

Varma kramar, Sara