Min inre resa & passion som coach

22.06.2022

Mitt liv har bestått av mycket negativitet. Jag har sökt lyckan utanför mig själv, behandlat mig själv illa på olika sätt och lidit av psykisk ohälsa i olika former.

År 2017 upptäckte jag attraktionslagen och det blev starten på min personliga utveckling. Jag blev spirituell och insåg att livet var MITT att leva. Jag började arbeta mot mål, jobbade med min insida och ju mer tiden gick - desto mer positivt såg jag på livet. 

Jag tränade upp min mentala styrka genom disciplinträning, genom att sätta bra rutiner för mig själv och genom att kasta mig ut och göra saker som jag inte tidigare gjort. Min kontakt med mitt inre stärktes och ett skifte skapades inombords som jag än idag är tacksam för.

Inom mig har drömmen om att bli livscoach funnits länge. Jag drivs av att hjälpa andra människor, jag har en enorm passion för personlig utveckling och det viktigaste för mig är att alla ska få en så bra vistelse här på jorden som möjligt - utifrån dem själva. Vi alla besitter en unik potential och är menade för något stort.

År 2021 tog jag steget att utbilda mig till coach. Jag hade sparat pengar och kände att jag var tvungen att ta detta steg mot min dröm. När jag utbildade mig trodde jag inte att jag skulle kunna arbeta med detta, jag ville det såklart, men det kändes i princip omöjligt. Skulle jag klara detta? Förtjänar jag verkligen ett liv som är så fantastiskt som jag önskar?

När min utbildning var färdig hade jag bockat av steg ett. Därifrån började jag omforma mitt liv på många andra sätt. Jag tog tag i saker jag inte tagit tag i innan, investerade 20.000 kronor i en business coach för att lära mig ännu mer och jag började successivt känna att ja, jag KAN leva ett liv jag genuint älskar.

Jag vill hjälpa dig att göra samma sak. Jag vill hjälpa dig att göra det som känns omöjligt idag - möjligt. Jag vill hjälpa dig att våga tro på dig själv, värdera dig själv och ditt liv högt och se till att du njuter av ditt liv till fullo de år du har här på jorden.

''Yolo'' kan vara lite av en klyscha men jag älskar ta mig tusan det citatet. För vi lever faktiskt bara en gång och varför i hela friden ska inte denna livsresa vara helt underbar?

Du, jag och alla andra förtjänar ett liv som passar oss helt perfekt och vi kan omforma livet till något helt magiskt.

Varma kramar,

Sara