Ta action - men inte för mycket

14.07.2022

Att ta action steps mot ditt mål och dina drömmar är superviktigt. Utan handling blir det inga resultat. Däremot är det en hårfin gräns gällande hur mycket action du ska ta. 

En superviktig aspekt: resan ska vara rolig! 

Det kan låta väldigt vanligt att säga: ''resan är målet''. För givetvis är ju MÅLET målet! Men om du kämpar, sliter, blir arg, frustrerad och besviken skapas negativa känslor inombords. Negativa känslor föder negativ manifestation och därför finns det en risk att du inte når dit du vill även fast du sliter som djur. 

Inom attraktionslagen pratar man om Inspired Action. Det handlar om att vara medveten inombords vad din kropp säger till dig. Får du en positiv eller negativ magkänsla? Vad händer i din kropp när du tänker olika tankar? 

Inspired Action är action du tar genom din magkänsla. Det är när magkänslan, din inre kompass, styr dig innan du själv styr. Plötsligt har du kontaktat någon, gjort något nytt eller lagt upp ett inlägg du inte planerade att göra. 

Inspired Action är när du följer ett flow. Det flow som kommer inifrån och det som inte innebär att slita, kämpa och slå dig fram för att nå dit du vill. 

Ta action när du ska nå dit du vill men ta alltid lagom mycket. Märker du att du upplever frustration, ilska eller andra negativa känslor - bryt och försök komma tillbaka till en positiv energi. 

I mitt coachingprogram Possibility Program får du lära dig hur du lyssnar inåt och blir medveten om din inre sanning. Vi hittar action steps att ta men ser till att du njuter av resan och mår bra på vägen. Vi fångar upp negativa tankar och känslor, bemöter dem och ser till att hitta andra att ersätta dem med. 

Är du redo att hitta vägen mot ett liv du älskar?

Vill du uppfylla dina drömmar?

Vill du hitta din inre sanning och bli trygg i att leva utifrån den? 

Hör av dig till mig! Boka in ett kostnadsfritt första samtal eller signa upp på programmet direkt, följ länkarna nedan. 

Stor kram, Sara