Om mig

Min utbildning

- Diplomerad Livscoach enligt ICF:s normer & riktlinjer

- Certifierad Goal Success Coach

Min inre resa & passion som coach


Mitt liv har bestått av mycket negativitet. Jag har sökt lyckan utanför mig själv, behandlat mig själv illa på olika sätt och lidit av psykisk ohälsa i olika former. 

År 2017 upptäckte jag attraktionslagen och det blev starten på min personliga utveckling. Jag upptäckte kraften jag har inombords och insåg att livet var MITT att leva. Jag började arbeta mot mål, jobbade med min insida och ju mer tiden gick - desto mer positivt såg jag på livet. 

Inom mig har drömmen om att bli livscoach funnits länge. Jag drivs av att hjälpa andra människor, jag har en enorm passion för personlig utveckling och det viktigaste för mig är att alla ska få en så bra vistelse som möjligt här på jorden genom att just upptäcka den kraft som finns inombords.

Jag är enormt passionerad för kraften i våra tankar, att tro på att allting är möjligt och att hjälpa dig ta fram den glöd du har inom dig. Den kraft, den förmåga och den potential du besitter. Jag vill att just du ska hitta och använda din fulla potential!

Jag är både livscoach och goal success coach och jag hjälper dig att nå dina mål, både personligt så som karriärsmässigt, genom att bygga ett framgångsrikt mindset och skapa en strategisk, hållbar plan mot målet! 

Vill du nå dina mål du har i nuläget och alla kommande mål framöver? Ansök då om en plats på mitt coachingprogram Din Fulla Potential och ägna de 10 kommande veckorna åt att skapa ett framgångsrikt mindset och en oslagbar plan som leder i mål!

Varma kramar, 

Sara