Min utbildning


- ICF Certifierad Livscoach

- Certifierad Goal Success Coach


Min personliga resa & passion som coach


Mitt liv har bestått av mycket negativitet. Jag har sökt lyckan utanför mig själv, behandlat mig själv illa på olika sätt och lidit av psykisk ohälsa i olika former. 

År 2017 upptäckte jag attraktionslagen och det blev starten på min personliga utveckling. Jag upptäckte kraften jag har inombords och insåg att livet var MITT att leva. Jag började arbeta mot mål, jobbade med min insida och ju mer tiden gick - desto mer positivt såg jag på livet. 

Inom mig har drömmen om att bli livscoach funnits länge. Jag drivs av att hjälpa andra människor, jag har en enorm passion för personlig utveckling och det viktigaste för mig är att alla ska få en så bra vistelse som möjligt här på jorden utifrån den man själv är.

Det finns inga rätt och fel - du kan lägga upp ditt liv precis hur du vill. Det som känns rätt för dig är rätt för dig. Jag är enormt passionerad för just detta och även kraften i våra tankar, att tro på att allting är möjligt och att hjälpa dig ta fram den glöd du har inom dig. Den kraft, den förmåga och den unika, exklusivitet du besitter. Jag vill att just du ska hitta och använda din exklusivitet!

Spiritualitet har varit med mig ända sedan jag påbörjade min personliga utveckling och är därför kärnan i min coaching. För den du är innerst inne, bortom allting du hört, sett och tagit till dig, är ditt sanna jag. När du kommer i kontakt med ditt sanna jag - blir livet precis som du alltid velat. För du kan välja själv hur det ska vara.

Varma kramar, Sara